Ten gevolge van het Coronavirus willen wij het maximum aan preventieve maatregelen nemen in het belang van al onze cliënten en medewerkers.Daarom vragen wij om uw bezoek aan ons kantoor te beperken.Wij zijn permanent telefonisch en per mail bereikbaar via info@l-vankuyk.be en op 03 641 96 40.Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken.

Herdenkingsruimte Andrea Peeters

Condoleren – Andrea Peeters

Gebruik een link naar een video op bv. YouTube

Koffietafel aanmelding – Andrea Peeters

De online registratie voor deze koffietafel werd afgesloten.
Gelieve de familie te contacteren.

Bloemen bestellen – Andrea Peeters

Tot onze spijt kunnen wij niet aan uw verzoek voldoen, daar de plechtigheid van Andrea Peeters reeds heeft plaatsgevonden.

Condoleances (3)

Diana Van Camp – 29 november 2021

Onze oprechte deelneming, madame Antens ,zoals wij ze noemde heeft voor ons als we klein waren veer plezier gebracht, zij was een vriendelijk en warm persoon. wij wensen jullie veel sterkte. splijtig in deze tijden kunnen we niet aanwezig zijn. wij hadden jullie met veel plezie nog eens ontmoet ,de klasgenoten van die tijd.

Hilde Van Put – 28 november 2021

Marie-Jeanne, Cathy en Yolande, moeilijk is het om woorden te vinden die troost geven. Maar onze oprechte gedachten gaan naar jullie uit. Koester alle mooie herinneringen aan jullie 'make', die het verdriet en de pijn wat verzachten. Veel sterkte en goede moed samen. Veel liefs en 'n dikke knuffel van Luc en Hilde Van Put

Anja Antes – 27 november 2021

Onze oprechte deelneming met het overlijden van tante Andrea. Veel sterkte!
Anja, Carlos en Amber