Ten gevolge van het Coronavirus willen wij het maximum aan preventieve maatregelen nemen in het belang van al onze cliënten en medewerkers.Daarom vragen wij om uw bezoek aan ons kantoor te beperken.Wij zijn permanent telefonisch en per mail bereikbaar via info@l-vankuyk.be en op 03 641 96 40.Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken.

Herdenkingsruimte Gaston Moortgat

Condoleren – Gaston Moortgat

Gebruik een link naar een video op bv. YouTube

Koffietafel aanmelding – Gaston Moortgat

De online registratie voor deze koffietafel werd afgesloten.
Gelieve de familie te contacteren.

Bloemen bestellen – Gaston Moortgat

Tot onze spijt kunnen wij niet aan uw verzoek voldoen, daar de plechtigheid van Gaston Moortgat reeds heeft plaatsgevonden.

Condoleances (7)

Liesbeth Baaima – 3 september 2021

Beste Familie, namens ons gezin willen wij u condoleren met het verlies van 'ons eiermannetje'. Dhr. Gaston kwam altijd trouw, iedere zaterdag, eitjes bij ons brengen en we hadden altijd hele, interessante en leuke gesprekken. We zullen hem missen. We wensen u alle sterkte om het verlies te verwerken.

Karen Vanlerberghe – 24 augustus 2021

Erna, ik wens jou en je familie veel sterkte met het verlies van je vader.

Walter Van Gasse – 23 augustus 2021

Mijn oprechte deelneming. Veel sterkte voor U en uw familie

Walter Van Gasse

Ilse Casters – 21 augustus 2021

Omwille van persoonlijke omstandigheden kan ik er vandaag helaas niet bijzijn. Ik zal een kaarsje branden en ben in gedachte bij jullie.

Warme groeten,
Ilse Casters
Palliatief Support Team
ZNA Jan Palfijn

Lien Vranken – 19 augustus 2021

Ik zal me Gaston altijd herinneren als de man die tijdens familiefeesten zo hard zijn best deed om zich de namen van al zijn achterneven -en nichten te herinneren. Als de man die zichtbaar kon genieten van een vleugje muziek. Als de man die oneindig veel verhalen kon vertellen. Bedankt om onze familie aan te vullen met je mooie persoonlijkheid nonkel Gaston. Rust zacht. Dikke kussen voor Erna en Gerlinde.

Andre Faes – 19 augustus 2021

Moge jullie troost vinden in de warmte van de vriendschap .
In de liefde van de familie en het medeleven van iedereen die aan jullie denken.

Monique de Man – 18 augustus 2021

Wat een man was jullie vader ! Altijd vrolijk ! Leuke babbel over nu en vroeger en soms is dansen ! We noemde hem de eierenboer maar hij was zeker geen boer ! Hij belde nog om te zeggen dat het gedaan was met zijn kipjes vanwege zijn gezondheid Dus we miste hem al een tijd . Ik wens jullie veel sterkte met het verlies van jullie markante vader ! Hij zal er hier boven vast wel weer een feestje van maken ! Het was een voorrecht jullie vader gekend te hebben. Vriendelijke groetjes , Monique en Bas