Ten gevolge van het Coronavirus willen wij het maximum aan preventieve maatregelen nemen in het belang van al onze cliënten en medewerkers.Daarom vragen wij om uw bezoek aan ons kantoor te beperken.Wij zijn permanent telefonisch en per mail bereikbaar via info@l-vankuyk.be en op 03 641 96 40.Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken.

Herdenkingsruimte Jos Duchesne

Condoleren – Jos Duchesne

Gebruik een link naar een video op bv. YouTube

Koffietafel aanmelding – Jos Duchesne

De online registratie voor deze koffietafel werd afgesloten.
Gelieve de familie te contacteren.

Bloemen bestellen – Jos Duchesne

Tot onze spijt kunnen wij niet aan uw verzoek voldoen, daar de plechtigheid van Jos Duchesne reeds heeft plaatsgevonden.

Condoleances (37)

Jan en Karin Van den Berghe – 7 september 2021

Bete Eric en familie,
Onze oprechte deelneming bij het heengaan van Jos.
Naast de grote korfbalmeneer, herinneren we hem toch ook als de familieman. Door de foto's van jullie familiebijeenkomsten waren we er een klein beetje bij. Dankbaar voor zijn rijke persoonlijkheid en lange leven is er toch altijd het verdriet van het verlies. We wensen jullie veel sterkte de komende periode.

Van de Put Henri – 5 september 2021

Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bert en Chris Ceunen-Geerts – 4 september 2021

Veel sterkte bij dit overlijden.

Familie Stordeur- Horemans – 4 september 2021

Ons innig medeleven met Anne en familie.
Moge alle blije herinneringen een troost zijn
in deze droeve dagen;
Veel sterkte.

Marc Peeters – 3 september 2021

Lieve Familie,
Vooreerst oprechte deelneming met het verlies van je dierbare.
Wat Jos betekende voor de korfbalsport en AKC in het bijzonder, werd prima weergegeven in de gepubliceerde ‘in memoriam’, en waarbij ik me volmondig aansluit.
Zijn onvoorwaardelijke liefde voor AKC en de principes hem eigen, zorgde bij sommigen, in het bijzonder mezelf, soms voor onbegrip en een gevoel van onredelijkheid.
Achteraf bekeken, volledig ten onrechte: gemotiveerde standpunten en principes, ten voordele van de vereniging, zijn er om nageleefd te worden.
In een latere fase heb ik zijn principes, als voorzitter, zelf toegepast.
Ook zal ik hem herinneren naar aanloop van de jaarlijkse AKC-cross, waarvoor hij uiteraard gericht trainde en minutieus het parcours op modder en andere obstakels analyseerde en, uiteraard, becommentarieerde.
Namens Dominique en mezelf veel sterkte in deze moeilijke periode.
Marc Peeters

Katrien Bocxstael – 3 september 2021

Carine en Marc
Martine en Bob
Anne en Ben
Eric en Danielle
Ik wens jullie morgen heel veel sterkte bij het afscheid van jullie vake. Ik kan er zelf niet bij zijn, maar ik ben in gedachte bij jullie. Vake was een korfbal-icoon. Een man die heel velen heeft overleefd ondanks z’n eigen doemdenken soms 😊 (ik hoop dat jullie me deze kwinkslag niet kwalijk nemen). Jullie hebben hem het beste van jullie zelf gegeven, jullie hebben altijd met warmte over hem gesproken en jullie zijn hem altijd vol liefde en respect blijven bezoeken ook al ging het de laatste jaren niet meer zo opperbest. Vake is nu terug bij jullie moeke, jullie, jullie kinderen en jullie kleinkinderen… moeke en vake blijven nog heel lang voortleven in de herinnering van velen.
Een warme zoen aan jullie allen. Katrien

Pasquale en Sandra Grasso-Kegeleers – 3 september 2021

Beste familie, hierbij wensen wij onze diepste deelneming te verlenen bij dit verlies. Op welke leeftijd ook, het is en blijft moeilijk je vader af te staan. We wensen jullie dan ook veel sterkte toe

Boudiny-Loriers Paul en Viviane, kinderen en kleinkinderen – 3 september 2021

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie stamvader.
Wij zullen hem altijd gedenken als een fiere man met een ongelooflijk charisma en doorzettingsvermogen.

Annette Vandendries – 3 september 2021

Geachte familie, wij voelen diep met jullie mee. Wij hopen dat jullie door en met mekaar veel troost zullen vinden door de herinneringen aan jullie vader, Jos, levend te houden. In elke cel van jullie, kinderen en kleinkinderen, leeft vader Jos verder.
Wij voelen echt met jullie mee!
Désiré, Dimitri en Annette Vangorp-Vandendrie

Corné van Bergen Roger & Rita – 3 september 2021

Kristelijke deelneming en veel sterkte