Ten gevolge van het Coronavirus willen wij het maximum aan preventieve maatregelen nemen in het belang van al onze cliënten en medewerkers.Daarom vragen wij om uw bezoek aan ons kantoor te beperken.Wij zijn permanent telefonisch en per mail bereikbaar via info@l-vankuyk.be en op 03 641 96 40.Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken.

Herdenkingsruimte Lucia Huysmans

° 8 maart 1927

† 28 oktober 2020

Condoleren – Lucia Huysmans

Gebruik een link naar een video op bv. YouTube

Koffietafel aanmelding – Lucia Huysmans

De online registratie voor deze koffietafel werd afgesloten.
Gelieve de familie te contacteren.

Bloemen bestellen – Lucia Huysmans

Gelet op het feit dat het tijd technisch niet mogelijk is uw bestelling elektronisch te verwerken, vragen wij u vriendelijk telefonisch contact op te nemen: 03 641 96 40.

Condoleances (4)

Bruno Huysmans – 10 december 2020

Beste Koen en Krista,

Wij wensen jullie heel veel sterkte zaterdag bij het afscheid van tante Lucia.
Wij houden warme herinneringen aan haar over.

Hou jullie goed,

Bruno en Els

Hilde Casteleyn – 13 november 2020

Lieve Koen en Krista,,
Wim en ik willen jullie condoleren met het overlijden van jullie moeder. De vele herinneringen die ik heb in de tijd dat ik mocht logeren bij nonkel Jef en tante Lucia toen ik op kostschool was op Linkeroever, zal ik koesteren.....wat hebben zij mij toen verwend met veel liefde en aandacht. Tante Lucia en jullie zullen ook in mijn gedachten zijn nu jullie afscheid van haar moeten nemen. Liefs en dikke knuffel van je nicht Hilde

Arnout Desmet – 7 november 2020

Lieve Koen en Krista, beste familie,
We wensen jullie allemaal veel sterkte met dit verlies. We zijn elkaar de laatste jaren uit het oog verloren maar dit bericht roept weer herinneringen op aan de tijd van onze grote familiefeesten en de gezamenlijke momenten samen met mijn peter Joseph en Koen. Ik ben er zeker van dat vooral de mooie herinneringen en dankbaarheid voor haar levend blijven.
Veel liefs.
Arnout, Régine, Julie, Charlotte en Reinout

Dirk Huysmans en els hanssen – 4 november 2020

Rouwen mag.als de tijd re voor is. Heel veel sterkte met dit grote gemis