Ten gevolge van het Coronavirus willen wij het maximum aan preventieve maatregelen nemen in het belang van al onze cliënten en medewerkers.Daarom vragen wij om uw bezoek aan ons kantoor te beperken.Wij zijn permanent telefonisch en per mail bereikbaar via info@l-vankuyk.be en op 03 641 96 40.Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken.

Herdenkingsruimte Marcel Baetens

° 25 februari 1932

† 2 november 2020

Condoleren – Marcel Baetens

Gebruik een link naar een video op bv. YouTube

Koffietafel aanmelding – Marcel Baetens

De online registratie voor deze koffietafel werd afgesloten.
Gelieve de familie te contacteren.

Bloemen bestellen – Marcel Baetens

Tot onze spijt kunnen wij niet aan uw verzoek voldoen, daar de plechtigheid van Marcel Baetens reeds heeft plaatsgevonden.

Condoleances (6)

Ben en Nicole Carracillo - Adriaensen – 12 november 2020

Toen ik hoorde dat Marcel gestorven was ging er een sneltrein van herinneringen door mijn hoofd. Hij en Ghislaine waren onze buren, voor altijd. Balleke over de muur, geen probleem, onze visjes mochten overleven in zijn vijver. Marcel stond ALTIJD klaar. Ook toen mijn vader terminaal was. Hij was een toeverlaat. Hoe dikwijls hebben wij de laatste jaren niet over de muur" gehangen" om een babbelke. Hij zal gemist worden. Ik en mijn man willen ons medeleven betuigen aan hen die voor hem dierbaar waren.

Van Bouchaute Johan,Van Hoecke Ria ,Van Hoecke Hilda – 6 november 2020

Deelneming In de rouw; de familie is steeds maar kleiner aan het worden.
Sterkte in deze moeilijke tijd.

Raf Baeyens - Carine Heylen – 5 november 2020

Nonkel Marcel , de laatste keer dat ik jou ontmoet heb was aan het sterfbed van jou zus (mijn moeder)Later ben ik vertrokken naar het zonnige Spanje en je enkel gevolgd via mijn broers en kozijn .Nu ben je terug bij je goedlachse broer en zussen . Het gaat je goed hierboven . Sterkte voor Familie die nauw betrokken waren bij de laatste momenten .

Marcel Van Hoecke – 5 november 2020

Innige deelneming

Paul Impens – 5 november 2020

Gecondoleerd met het overlijden van Marcel collega douanier.

Delannoo Fernand – 4 november 2020

Beste Familie,
Bij dit verlies
is het moeilijk iets te zeggen
Veel sterkte nu
Met oprechte deelneming