Ten gevolge van het Coronavirus willen wij het maximum aan preventieve maatregelen nemen in het belang van al onze cliënten en medewerkers.Daarom vragen wij om uw bezoek aan ons kantoor te beperken.Wij zijn permanent telefonisch en per mail bereikbaar via info@l-vankuyk.be en op 03 641 96 40.Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken.

Herdenkingsruimte Tamico Van Nieuwenhove

Condoleren – Tamico Van Nieuwenhove

Gebruik een link naar een video op bv. YouTube

Koffietafel aanmelding – Tamico Van Nieuwenhove

De online registratie voor deze koffietafel werd afgesloten.
Gelieve de familie te contacteren.

Bloemen bestellen – Tamico Van Nieuwenhove

Tot onze spijt kunnen wij niet aan uw verzoek voldoen, daar de plechtigheid van Tamico Van Nieuwenhove reeds heeft plaatsgevonden.

Condoleances (98)

Sophie Thoelen – 17 november 2022

Lieve Wen en familie,
Heel veel sterkte in deze ongelooflijk moeilijke tijd. We denken ongelooflijk veel aan jullie. Er is veel wat we voelen.... maar zo weinig wat we weten te zeggen. Dat jullie veel kracht kunnen halen uit de vele mooie herinneringen met je dochter en zus.
Veel sterkte!

Veerle Hendrickx, Algemeen directeur KdG – 17 november 2022

Beste Wen, Ken en Vince,

Mijn diep medeleven bij het zo onverwachtse overlijden van Tamico. Jullie dochter en zus was erg geliefd bij de collega's op KdG.
Zo jong, zo in de bloei van haar leven van jullie weggenomen.

Woorden schieten tekort bij jullie verdriet en pijn, dat besef ik zeer goed.

Nogmaals mijn diep medeleven.
Veerle Hendrickx
Algemeen directeur KdG

Loic De Canniere – 15 november 2022

Lieve familie van Tamico,
Mijn naam is Loic De Cannière. Ik ben de Voorzitter van het Bestuursorgaan van de Karel de Grote Hogeschool. Ik vernam gisteren het trieste en onverwachte overlijden van Tamico. Dit is zo'n onvoorstelbaar droevig nieuws. Ik heb Tamico niet gekend. Maar ik was gisteren op KdG en men vertelde mij over haar. Iedereen op KdG is overstuur en voelt zo sterk met jullie mee. Jullie verdriet moet onbeschrijfelijk zijn. Ze was een mooie jonge vrouw en had het leven voor zich. Namens alle leden van het Bestuursorgaan bied ik jullie onze zeer oprechte gevoelens van medeleven aan. Ik besef dat jullie haar heel erg zullen missen en dat die leegte ondragelijk is. Weet dat de ganse hogeschoolgemeenschap met jullie is. Oprechte deelneming, Loic De Cannière

Freddy Cloet – 15 november 2022

Beste Ken en familie, ik kreeg net het verschrikkelijke nieuws van Jeffry uit Spanje te horen ! Verschrikkelijk wat jullie overkomen is, heb er geen woorden voor. Bij deze onze innige deelmening bij dit groot verlies. Fred en Erik van wijnhandel Mundi Vinum uit Herent

Lynn Van Goethem – 14 november 2022

Mijn oprechte deelneming aan de familie en vrienden van Tamico. Veel sterkte en steun toegewenst in deze tijd.

Lieve Tamico,

Het doet nog steeds raar om te weten dat jij er niet meer bent.
Ik leerde je kennen als klein meisje in de dansles. Dat groeide uit tot wekelijkse, en in de vakanties vaak dagelijkse, speelafspraakjes bij elkaar thuis.
Nadat we beide verhuisden, verloren we elkaar een beetje uit het oog. Maar toen stond je daar opeens weer voor mijn neus, enkele jaren later, in de dansles. Het voelde meteen weer als vroeger en we hebben ons weer goed geamuseerd toen.
We zagen elkaar de laatste jaren niet zoveel meer. Maar de momenten met, en herinneringen van jouw zijn nog levendig.
Ik denk dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die zo enthousiast, vrolijk en positief door het leven ging. Ondanks die slepende ziekte stond er altijd een lach op je gezicht, en nog een heel aanstekelijke ook.
Ik draag je altijd mee in mijn hart en zal regelmatig aan je denken.

Lynn xx

Eva Van Gelder – 14 november 2022

Dag Wen en familie,
Woorden schieten te kort. Wat jullie nu meemaken, valt niet te beschrijven. In wens jullie veel kracht, liefde en warme steun toe.

Filip Dergent – 14 november 2022

Hoe de juiste woorden vinden…? Stilte…. Veel sterkte.

Morriens Sven en Naomi – 14 november 2022

Ons diep medeleven en veel sterkte voor de familie.

Nahima Lanjri – 14 november 2022

Mijn innige deelneming aan de familie en vrienden van Tamico met dit plotse overlijden. Ik hoop dat de mooie herinneringen aan haar een blijvende bron van troost mogen zijn.

Nahima Lanjri,
Lid van de raad van beheer van KDG
Parlementslid en gemeenteraadslid

Ann-Sophie Liekens – 14 november 2022

Lieve Wen & familie, Veel sterkte in deze onwezenlijke tijd. Hopelijk vinden jullie steun bij elkaar en de vele mooie herinneringen.